Effektiv og imødekommende rydning af dødsbo

Vi tager hånd om hele boet for dig

At stå over for rydning af et dødsbo kan være en overvældende opgave – især i en tid, som er præget af sorg over et personligt tab. I den forbindelse står vi hos Samuel Ilnicki Flytte- og Transportservice klar til at hjælpe dig. Vores dygtige ansatte forstår de følelsesmæssige og praktiske udfordringer, du står med, og vi tager derfor gerne hånd om rydning af dødsbo for dig.

Vi tilbyder en omfattende service, der dækker alt fra forsigtig sortering af ejendele til effektiv afhentning og transport. Det gør vi ved dødsbo i og omkring Taastrup, eksempelvis også i København, Ballerup, Glostrup og lignende byer heromkring.

Rydning af dødsbo med kompetente flyttefolk

Ved rydning af dødsbo ønsker du naturligvis hjælp fra professionelle fagfolk, som du stoler på, tager godt hånd om opgaven. Det er netop dét, vi tilbyder i vores flyttefirma. Vi håndterer alle ejendele med stor nænsomhed og pakker det ned på en overskuelig måde, så du nemt kan tilgå det efterfølgende. Dertil katalogiserer vi gerne alt inventar, så du har et overblik over boet.

For at gøre det endnu mere overskueligt og bekvemt for dig, kan vi også tilbyde rengøring af boligen, efter rydning af dødsbo. Du behøver derfor ikke finde endnu et firma, der kan hjælpe med at gøre boligen klar til overdragelse – vi tager hånd om hele forløbet for dig.​

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Skal vi hjælpe dig igennem den svære tid ved at tage hånd om opgaven med rydning af dødsbo? Eller har du spørgsmål til vores arbejde og priser? Uanset hvad vi kan hjælpe dig med, så hører vi gerne fra dig. Vi er altid klar til at besvare alle dine spørgsmål og give dig et tilbud på din opgave, hvis du ønsker det.​

100% kundetilfredshed

Brug os til din næste flytning!

​Vi varetager opgaver af ethvert omfang, og råder over mandskab til enhver type opgave.

​Kontakt os i dag, så tager vi en uforpligtende og gennemgående snak om dine behov.​

kunden i fokus

Vælg et flyttefirma med mange års erfaring i branchen!

​Ønsker du at benytte dig af en professionel flyttemand, udarbejder vi gerne et uforpligtende flyttetilbud til dig.

​Du skal bare ringe til os på telefon 27 21 91 52 eller skrive til vores e-mail info@samuelilnicki.dk for yderligere information eller for en pris på din flytning.​

Har du spørgsmål vedrørende en flytteopgave - Kontakt os

Vores erfarne team af flyttemænd står klar til at assistere dig med at skifte fra din nuværende bolig til din nye, vidunderlige hjem.

Vi varetager opgaver af ethvert omfang, og vi sidder inde med mandskab til enhver type opgave. Du kan ringe til os på 27 21 91 52 allerede i dag, og vi tager så en gennemgående og uforpligtende snak om dine behov. 

Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, eller sende os en mail på info@samuelilnicki.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samuel Ilnicki 

​​Niebuhr Gade 33, 2630 Taastrup

CVR: ​40681825

Telefon: 27 21 91 52

E-mail: info@samuelilnicki.dk

Om os

​Hos Samuel Ilnicki Flytte- og Transportservice er vores mål at gøre din flytning så problem- og stressfri som muligt. Vi er derfor med dig hele vejen, uanset om du skal have hjælp i forbindelse med en privatflytning eller en flytning af din virksomhed.

Se vores cookiedeklaration her.