Erhvervsflytning for store og små virksomheder

Kom godt og hurtigt til rette på jeres nye kontor

Er din virksomhed vækstet, så I bliver nødt til at flytte ind i et større kontor? Eller ønsker du blot at kunne tilbyde dine medarbejdere end mere moderne arbejdsplads med en bedre placering? Uanset hvorfor du står over for en erhvervsflytning, så kan vi ved Samuel Ilnicki Flytte- og Transportservice hjælpe dig.

Vi hjælper med en gnidningsløs overgang fra et lokale til et andet for alle typer erhvervskunder. Det gør vi med udgangspunkt i Taastrup, og vi kommer derfor hurtigt ud til kunder i og omkring København, herunder Glostrup og Ballerup. Skal du bruge hjælp til en firmaflytning et andet sted i Danmark eller endda internationalt, så kan vi komme ud og hjælpe dig med det.

Vi tilbyder en komplet service til erhvervsflytning

Vores flyttefirma forstår vigtigheden af en problemfri flytteproces – især når det gælder flytning af kontor for virksomheder. Her er det nemlig særligt afgørende med en effektiv flytning, så jeres daglige arbejde forstyrres mindst muligt, og I hurtigt kan vende tilbage til en almindelig arbejdsgang i de nye lokaler.

Vores tilgang er derfor bygget på grundig planlægning og tilpasning til hver enkelt kundes behov. Med vores omfattende erfaring inden for erhvervsflytning, garanterer vi en effektiv og sikker transport af alt jeres inventar. Fra start til slut koordinerer vi hver detalje, så du kan fokusere på andre aspekter af overgangen – og hurtigt kan komme i gang med arbejdet på den nye adresse.

Vi pakker desuden også ned og ud for jer, mens vi også kan klare flytterengøringen af de gamle lokaler, så du får en samlet pakke ét sted.​

Få en pris på din kontorflytning – kontakt os i dag

Vores priser på erhvervsflytning afhænger af, hvor meget du skal have flyttet, og hvor du skal flytte hen. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os og fortælle os mere om den erhvervsflytning, du står over for, så vi kan udforme et tilbud til dig.​

100% kundetilfredshed

Brug os til din næste flytning!

​Vi varetager opgaver af ethvert omfang, og råder over mandskab til enhver type opgave.

​Kontakt os i dag, så tager vi en uforpligtende og gennemgående snak om dine behov.​

kunden i fokus

Vælg et flyttefirma med mange års erfaring i branchen!

​Ønsker du at benytte dig af en professionel flyttemand, udarbejder vi gerne et uforpligtende flyttetilbud til dig.

​Du skal bare ringe til os på telefon 27 21 91 52 eller skrive til vores e-mail info@samuelilnicki.dk for yderligere information eller for en pris på din flytning.​

Har du spørgsmål vedrørende en flytteopgave - Kontakt os

Vores erfarne team af flyttemænd står klar til at assistere dig med at skifte fra din nuværende bolig til din nye, vidunderlige hjem.

Vi varetager opgaver af ethvert omfang, og vi sidder inde med mandskab til enhver type opgave. Du kan ringe til os på 27 21 91 52 allerede i dag, og vi tager så en gennemgående og uforpligtende snak om dine behov. 

Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, eller sende os en mail på info@samuelilnicki.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samuel Ilnicki 

​​Niebuhr Gade 33, 2630 Taastrup

CVR: ​40681825

Telefon: 27 21 91 52

E-mail: info@samuelilnicki.dk

Om os

​Hos Samuel Ilnicki Flytte- og Transportservice er vores mål at gøre din flytning så problem- og stressfri som muligt. Vi er derfor med dig hele vejen, uanset om du skal have hjælp i forbindelse med en privatflytning eller en flytning af din virksomhed.

Se vores cookiedeklaration her.