Effektiv privatflytning til en overskuelig flyttedag

Få hjælp til en overkommelig flytning

Står du og skal til at flytte, og er du derfor på udkig efter en flok pålidelige flyttefolk, der kan gøre flyttedagen nemmere, mere effektiv og ikke mindst mere overskuelig for dig? Så hjælper vi dig gerne. Hos Samuel Ilnicki Flytte- og Transportservice tilbyder vi nemlig professionel hjælp til privatflytning, uanset hvor stor eller lille opgaven er.

Skal du flytte til eller fra Ballerup, Glostrup, Taastrup eller et andet sted i eller omkring København? Så kommer vi hurtigt ud og tager de tunge løft for dig. Vi hjælper dog gerne med flytninger for private overalt i Danmark samt til udlandet, og vi kan både hjælpe med at flytte ind og ud af lejligheder, rækkehuse, villaer og lignende i alle størrelser. Vi er derfor også altid klar til at hjælpe dig.

Vi tager hånd om hele processen med privatflytning

I vores flyttefirma finder du en omfattende flytteservice, der tager hånd om samtlige aspekter af din privatflytning. Udover naturligvis at få transporteret alle dine ejendele godt og sikkert fra din gamle bolig til dit nye hjem, så kan vi også sørge for at pakke alt ned – og ud igen – så du ikke selv behøver det.

Skal din gamle bolig gøres klar til et flyttesyn eller til de nye ejere? Så kan vi også tilbyde hjælp til flytterengøring. Der er således ikke den opgave i forbindelse med din flytning, som vi ikke kan tage hånd om for dig.

Med vores tilgang til kundeservice vil du opleve en flytning uden stress og besvær. Vi tager dine bekymringer seriøst og arbejder hårdt for at overgå dine forventninger.​

Klar til at flytte? Kontakt os i dag!

Er du klar til en problemfri privatflytning? Kontakt os for at få et uforpligtende flyttetilbud. Vores dedikerede hold af flyttemænd er klar til at gøre flyttedagen så nem og behagelig som muligt.

Vi hjælper desuden også med erhvervsflytning, hvis du har brug for hjælp fra et flyttefirma til at komme ind på dit nye kontor.​

100% kundetilfredshed

Brug os til din næste flytning!

​Vi varetager opgaver af ethvert omfang, og råder over mandskab til enhver type opgave.

​Kontakt os i dag, så tager vi en uforpligtende og gennemgående snak om dine behov.​

kunden i fokus

Vælg et flyttefirma med mange års erfaring i branchen!

​Ønsker du at benytte dig af en professionel flyttemand, udarbejder vi gerne et uforpligtende flyttetilbud til dig.

​Du skal bare ringe til os på telefon 27 21 91 52 eller skrive til vores e-mail info@samuelilnicki.dk for yderligere information eller for en pris på din flytning.​

Har du spørgsmål vedrørende en flytteopgave - Kontakt os

Vores erfarne team af flyttemænd står klar til at assistere dig med at skifte fra din nuværende bolig til din nye, vidunderlige hjem.

Vi varetager opgaver af ethvert omfang, og vi sidder inde med mandskab til enhver type opgave. Du kan ringe til os på 27 21 91 52 allerede i dag, og vi tager så en gennemgående og uforpligtende snak om dine behov. 

Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, eller sende os en mail på info@samuelilnicki.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samuel Ilnicki 

​​Niebuhr Gade 33, 2630 Taastrup

CVR: ​40681825

Telefon: 27 21 91 52

E-mail: info@samuelilnicki.dk

Om os

​Hos Samuel Ilnicki Flytte- og Transportservice er vores mål at gøre din flytning så problem- og stressfri som muligt. Vi er derfor med dig hele vejen, uanset om du skal have hjælp i forbindelse med en privatflytning eller en flytning af din virksomhed.

Se vores cookiedeklaration her.